MENU
scroll

Training

Meer rust en controle rondom situaties met moeilijk hanteerbaar gedrag? Neem deel aan een van onze trainingen. We verzorgen individuele en teamgerichte trainingen op mbo+ en hbo-niveau aan professionals in de zorg, detailhandel en beveiliging. Hierbij gaan we onder andere in op thema’s als de-escalatie, vroegsignalering en het aangeven van grenzen. Zowel ééndaagse als meerdaagse trainingen zijn mogelijk, incompany of op locatie bij ons. Zo zorgen we ervoor dat elke training is afgestemd op jouw doel.

Focus op de praktijk

Kennis is belangrijk, maar tijdens onze trainingen altijd ondersteunend. We richten onze trainingen daarom praktijkgericht in, zodat je nieuwe vaardigheden direct kunt aanwenden. Met de optie voor een extra acteur bootsen we de praktijk nog beter na. Door middel van herhaling zorgen we ervoor dat nieuwe inzichten en vaardigheden ook daadwerkelijk blijvend worden toegepast.

Wil je huidige interne trainingen aanpassingen? We verzorgen ook train de trainer trajecten, waarbij bestaande trainingen worden geoptimaliseerd en trainers op termijn zelfstandig trainingen kunnen geven.

Onze meerwaarde

Theorie afgestemd op de doelgroep en de praktische leerstijl

Een combinatie van theorie en praktijksimulatie

Supervisie en coaching on the job

Na afloop een Nobilum-certificaat als bewijs van deelname

Structurele coaching en training

We streven naar consequente kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom besteden we ook volop aandacht aan het selecteren, trainen en coachen van onze eigen professionals. Al onze professionals beschikken over de juiste houding, zijn toegewijd aan het vak en bezitten de juiste kennis en vaardigheden om hun werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Nu en in de toekomst.