MENU
scroll

Care

In de complexe zorg wordt het steeds moeilijker om cliënten de noodzakelijke primaire zorg te geven. Teams staan vaak onder grote druk en medewerkers wisselen elkaar doorgaans snel af. We bieden tijdelijke professionele ondersteuning, waarbij we focussen op de algehele kwaliteit van de zorg en advies geven bij complexe doelgroepen. Samen met een groot netwerk van experts kunnen we je organisatie versterken als de zorgvraag toeneemt.

Met zorg aan het werk

Al onze zorgprofessionals zijn in het bezit van de juiste mbo- of hbo-opleiding en beschikken over relevante werkervaring, praktijkgerichte certificaten en kennis van complexe zorgvraagstukken. We investeren in onze medewerkers door middel van coaching en structurele training omtrent Veilig Fysiek Ingrijpen, Vroegsignalering & Preventief Handelen en Omgaan met Moeilijk Hanteerbaar Gedrag: zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze dienstverlening altijd hetzelfde is, ongeacht welke zorgprofessional wordt ingezet. Wel leveren we medewerkers op maat: we kijken bij elke aanvraag welke medewerker het beste aansluit op de zorgvraag.

Onze meerwaarde

Breed inzetbare zorgprofessionals

De cliënt staat altijd centraal

Continue kwaliteit en stabiliteit

Zorgprofessionals structureel getraind

Altijd met aandacht voor de cliënt

We springen flexibel in op je zorgvraag: soms ad-hoc, maar meestal projectmatig zodat we de kwaliteit van de zorg in de meest uiteenlopende situaties kunnen stabiliseren en zelfs verbeteren. Hierbij vormt de cliënt altijd het vertrekpunt. Vaak doen we dit ook in combinatie met Preventie Professionals®, die voornamelijk focussen op vroegsignalering en preventief handelen. Samen zorgen we ervoor dat er extra aandacht is voor de cliënt en het behandelplan, en kunnen we elk zorgplan kwalitatief nog sterker neerzetten.