MENU
scroll

OVER ONS

Elke cliënt en medewerker verdient de juiste zorg en begeleiding, afgestemd op zijn/haar persoonlijke zorgvraag. Dit kan lang niet altijd worden gewaarborgd, simpelweg omdat de druk toeneemt en er onvoldoende personeel inzetbaar is. Wij spelen in op de zorgvragen die er zijn: hierbij is onze dienstverlening volledig gericht op het geven van advies, het verzorgen van trainingen en het bieden van fysieke ondersteuning aan vakinhoudelijke professionals.

ONZE KERNWAARDEN

Persoonsgericht

Onze zorg is altijd afgestemd op specifieke en individuele behoeften. Het zit ‘m immers in de kleine dingen.

Stabiliteit

We streven naar consequente kwaliteit, een stabiele leefomgeving en een duurzame band met onze relaties.

Continuïteit

Met stabiliteit creëren we continuïteit, zodat het begeleidingsplan optimaal kan worden uitgevoerd en gewaarborgd.

Onze werkwijze

We realiseren een stabiele leefomgeving voor cliënten en zorgprofessionals door consequent te zijn in de kwaliteit van de werkzaamheden die we uitvoeren en de professionals die we inzetten op locatie. Deze stabiliteit zorgt uiteindelijk voor continuïteit, doordat het begeleidingsplan van de cliënt kan worden uitgevoerd en zorgprofessionals zelfstandig, zelfverzekerd en met een kalm brein bijdragen aan de ontwikkeling van de cliënt.

In goede handen

Onze medewerkers zijn de bouwstenen van onze organisatie. Zij verdienen net zoveel aandacht van ons als de cliënten en zorgprofessionals die we ondersteunen. Daarom zorgen we ervoor dat ze continu up-to-date zijn omtrent de laatste ontwikkelingen in de markt, juridische kaders en het omgaan met moeilijk hanteerbaar gedrag. Dit doen we met behulp van trainingen waarin theorie wordt gecombineerd met praktijksimulatie. We bespreken casussen uit de praktijk, oefenen fysieke handelingen en gaan dieper in op complexe communicatie in de zorg.

Neem contact op
BENIEUWD NAAR WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
Bel ons op 013 782 0242
We horen graag van je.