MENU
scroll

OVER NOBILUM

Elke cliënt verdient de juiste zorg, afgestemd op zijn/haar persoonlijke zorgvraag. Dit kan lang niet altijd worden gewaarborgd, simpelweg omdat de druk toeneemt en er onvoldoende personeel inzetbaar is. Wij spelen in op de zorgvragen die er zijn: hierbij is onze dienstverlening volledig gericht op het geven van advies en het bieden van ondersteuning aan vakinhoudelijke professionals. Zodat elke cliënt de individuele aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

ONZE KERNWAARDEN

Persoonsgericht

De cliënt is altijd ons vertrekpunt. Hier zetten we op in met uitgebreide kennis, allround ervaring en 24/7 inzetbaarheid.

Stabiliteit

We streven naar consequente kwaliteit, een stabiele leefomgeving en een duurzame relatie met cliënten en hun zorgprofessionals

Continuïteit

Met stabiliteit creëren we continuïteit, zodat het begeleidingsplan van cliënten kan worden uitgevoerd en gewaarborgd

Onze werkwijze

We realiseren een stabiele leefomgeving voor cliënten en zorgprofessionals door consequent te zijn in de kwaliteit van de werkzaamheden die we uitvoeren en de professionals die we inzetten op locatie. Deze stabiliteit zorgt uiteindelijk voor continuïteit, doordat het begeleidingsplan van de cliënt kan worden uitgevoerd en zorgprofessionals zelfstandig bijdragen aan de ontwikkeling van de cliënt.

In goede handen

Onze medewerkers zijn de bouwstenen van onze organisatie. Zij verdienen net zoveel aandacht van ons als de cliënten die we ondersteunen. Daarom zorgen we ervoor dat ze continu up-to-date zijn omtrent de laatste ontwikkelingen in de markt, juridische kaders en het omgaan met moeilijk hanteerbaar gedrag. Dit doen we met behulp van trainingen waarin theorie wordt gecombineerd met praktijksimulatie. We bespreken casussen uit de praktijk, oefenen fysieke handelingen en gaan dieper in op complexe communicatie in de zorg.

Neem contact op
BENIEUWD NAAR WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
Bel ons op 013 782 0242
Wij horen graag van je