MENU
scroll

Zorgondersteuning

In de complexe zorg wordt het steeds moeilijker om cliënten de noodzakelijke primaire zorg te geven. Teams staan vaak onder grote druk en medewerkers wisselen elkaar doorgaans snel af. We bieden tijdelijke professionele ondersteuning, waarbij we focussen op de algehele kwaliteit van de zorg en advies geven bij complexe doelgroepen. Samen met een netwerk van experts kunnen we je organisatie versterken als de zorgvraag toeneemt.

Zorgondersteuning

Soms kom je simpelweg een paar handen tekort. Omdat er een paar vaste krachten ziek zijn of omdat er meer onrust is op een groep. Wij bieden ondersteuning en begeleiding in de vorm van zorgondersteuners. Dit doen we vooral op het gebied van de-escalering en omgaan met moeilijk hanteerbaar gedrag. Samen streven we ernaar om signalen van medewerkers en cliënten tijdig te herkennen, zodat we actief kunnen inspelen op de gemoedstoestand van zowel medewerkers als cliënten. Met als doel: de kwaliteit en continuïteit van jouw zorgplan waarborgen.

1-op-1 begeleiding

Sommige cliënten hebben een grotere hulpvraag of krijgen teveel prikkels in een groep. Dan kan individuele begeleiding worden geboden. Deze 1-op-1 begeleiding is afgestemd op jouw hulpvragen, doelen en behoeften. We doen dit vanuit de persoonsgebonden praktijk en leefwereld van de cliënt, waarbij activiteiten worden ondernomen vanuit een pedagogische grondslag.

Onze meerwaarde

Breed inzetbare ondersteuners

Jouw doel staat altijd centraal

Kwaliteit en stabiliteit

Ervaren en getraind

Altijd met aandacht voor jouw zorgvraag

We springen flexibel in op je zorgvraag: vaak ad-hoc, maar ook projectmatig zodat we de kwaliteit van de zorg in de meest uiteenlopende situaties kunnen stabiliseren en zelfs verbeteren. Hierbij vormen de cliënt en de medewerkers altijd het vertrekpunt. Samen zorgen we ervoor dat er extra aandacht is voor de cliënt en het behandelplan, en kunnen we elk zorgplan kwalitatief nog sterker neerzetten.